Početak > Uncategorized > Srpska crkva krenula u propagandu mnogo prije početka popisa (15. avgust 2010)

Srpska crkva krenula u propagandu mnogo prije početka popisa (15. avgust 2010)

Srpska crkva vodi kampanju protiv crnogorske nacije i pretvara Crnogorce u Srbe već godinama, decenijama. Ljude željne Boga i Hrista koje dolaze u hramove (hramovi su Crnogorcima političkim dekretom Ace Karađorđevića oteti 1920), SPC preko mreže posrbljivača koji su obukli mantije, pretvara u fanatične svetosavce, ljude koji otvoreno mrze sve što je crnogorsko. Svetosavlje je ideologija koja je nastala 30-tih godina prošlog vijeka i nema nikakve veze sa Svetim Savom, jer tu ideologiju nije Sava napravio, nego Nikolaj Velimirović –  ljubitelj Adolfa Hitlera.

SPC krije od naroda u Crnoj Gori (i misli da će vječno uspjeti da sakrije), ono što tvrde svi srpski istoričari  da preci Crnogoraca nijesu učestvovali na kosovskom boju 1389. godine,  na Marici 1371., nijesu učestvovali na Mišaru, na Čegru, na Kajmakčalanu, nijesu bili na solunskom frontu i na Krfu…  Nijedan jedini  Srbin nije došao u pomoć Crnogorcima na Carevom Lazu, na Krusima, Martinićima, na Fundini, na Grahovcu… Nijedan Srbin se nije borio protiv Napoleona u Boki.

Kotorski SPC pop Momčilo Krivokapić  nije dovoljno pametan da shvati ove činjenice u vezi samostalne istorije Crnogoraca, jer misli da je sva istorija u mitomanskom Gorskom Vijencu, u kojem je kosovski mit i izmišljen! Kolosalni etnofileta Krivokapić priča kako srbiči ljude i kako će da propagira pred Popis 2011.

Audio zapis emisije „Pitajte sveštenika“ od 15. avgusta 2010.

http://www.svetigora.com/node/7532

Na 30 min 52 sec kaže:

„Nekada u popisima  u kraljevini Crnoj Gori, to sam bezbroj puta čitao i to uvijek imam negdje uza se, evo tražim, recimo u zemljopisu kraljevine Crne Gore stoji, evo za III razred, autor Đuro Popović (Cuca očigledno)  i Jovan Roganović, još više Cuca, Đuro Popović nije morao da bude Cuca ali ovaj Roganović mora da bude: U Crnoj Gori žive sve sami čisti Srbi…“

Izuzetni etnofileta (dakle jeretik) zatucani Momčilo Krivokapić širi mržnju, priziva pogibije, smrti, igra se sa osjećanjem ljudi. Koristi poziciju svještenika da obični narod plaši teškim riječima (naravno, to rade i mnogi drugi svještenici SPC).

Na 34 min 16 sec kaže:

„Ima odreda onih, koji kad kaže – Crnogorac, smatra da je to sinonim sa srpstvom. Međutim, jednog dana tako, u jednom razgovoru, ljudi dobronamjerno me pitaju – „pa dobro o čemu se ovdje radi?“. Ja kažem: „Čovječe božji, kad se upišeš kao Crnogorac, jedan Srbin je poginuo! A kad se upišeš kao Srbin, onda Crnogorac nije poginuo a Srbin ostao, znači jednostavno niko nije poginuo.“ Ja se uvijek pišem Srbin. I to je nešto što je jasno kao dan. I naravno ja ću iskoristiti svaku svoju emisiju ubuduće jer dogodine je popis, da uvijek posvjedočim ja sam pravi Crnogorac, ali nikad se nijesam pisao drugčije nego Srbin…

„Pravi Crnogorac“ koji mrzi državu Crnu Goru, mrzi Crnogorce, mrzi crnogorsku zastavu, mrzi crnogorsku himnu, mrzi sve crnogorsko i na kraju za sebe kaže da je pravi Crnogorac! Svako može poslušati  Krivokapićeve govore na Radio Svetigora i sam se  uvjeriti da on mrzi sve što je crnogorsko.

Advertisements
Kategorije:Uncategorized
  1. Nema komentara.
  1. No trackbacks yet.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: