Početak > Uncategorized > Milutin Đukanović iz NOVE išao u Plav da agituje pred popis, klasična kampanja (22. 02. 2011) Za koji mjesec će sigurno reći da nikakvu kampanju nije vršio!

Milutin Đukanović iz NOVE išao u Plav da agituje pred popis, klasična kampanja (22. 02. 2011) Za koji mjesec će sigurno reći da nikakvu kampanju nije vršio!

уторак, 22 фебруар 2011 10:15 ИН4С

Предсједник Извршног одбора Нове српске демократије Милутин Ђукановић рекао је на свечаном дијелу Скупштине плавског одбора да на попису становништва треба охрабривати грађане да се слободно изјасне, да је проценат запослених Срба у општинским и државним установама недопустиво мали и да ће се тиме након пописа актуелна власт морати позабавити имајући у виду стандарде ЕУ.

„Ако испунимо на попису проценат Срба са прошлог пописа, власт ће добро морати да се замисли како ће испунити европске стандарде, да број Срба у државној администрацији буде пропорционалан броју Срба у грађанству“, изјавио је Ђукановић апострофирајући на важност Пописа 2011. за Србе у Црној Гори.

Нова српска демократија је на редовној Скупштини чланства у Плаву формирала општински одбор.

Чланови одбора су Мирко Бојовић, Голуб Вучетић, Вуксан Гојковић, Зоран Ђуричанин, Веселинка Живаљевић, Драган Лекић, Маја Оташевић, Миленко Пауновић, Владимир Рајковић, Јовица Стешевић, Градимир Савић, Драган Томовић, Бранка Прашчевић, Марко Шошкић и Веселин Турковић. Предсједник одбора ће бити изабран за 15 дана, до када ће в.д. предсједника бити досадашњи предсједник плавског одбора Бранка Прашчевић одборник у градској Скупштини.

Скупштини су присуствовали функционери партије Милутин Ђукановић, прсдсједник ИО Нове, и Радојица Живковић, члан Главног одбора странке и носланик у црногорској скупштини, као и Горан Киковић, предсједник ИО Општинског одбора Нове у Беранама. Гости Изборне скупштине ОО Нове били су предсједник општине Скендер Шаркиновић и главни администратор Адем Миљуш, као и Горан Дашић, члан ИО ОО СНПа у Плаву.

– Ми смо странка која тежи да донесе промјене на боље у Црној Гори. У свом досадашњем раду ничег нијесмо морали да се стидимо. Увијек смо радили у интересу народа и државе. Сада уочи пописа желимо да се народ слободно изјасни и у таквој атмосфери сваки резултат за нас ће бити прихватљиви. Актуелни режим више не може плашити народ са Србима у власти, јер ми смо само пријетња управо оваквој власти. Проблем је што у државним органима имамо веома мали проценат заступљености, о чему ће морати Европа да се позабави, истакао је Милутин Ђукановић, изразивши задовољство посјетом Плаву.

Предсједник општине Скендер Шаркиновић је у име локалне управе Новој пожелио даљи успјешан рад и изразио очекивање да ће он и убудуће бити конструктиван

http://in4s.net/index.php/politika/srbija-cg-srpska/5421-isti-broj-srba-e-zamisliti-vlast

Advertisements
Kategorije:Uncategorized
  1. Nema komentara.
  1. No trackbacks yet.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: