Početak > Uncategorized > Vidosava Ostojić krenula u kampanju da pravi Srbe (25. januar 2011)

Vidosava Ostojić krenula u kampanju da pravi Srbe (25. januar 2011)

Ватикан и Сорош од Срба праве Црногорце

 сриједа, 26 јануар 2011 15:37

 


Пише: Мр Видосава Остојић

Живимо у земљи, коју онај дио народа што још разумом влада, земљом чуда зове. Онај други дио народа, иако живимо у колијевци Србиновој, што одњиха Растка – Саву, Монтенегро сад је зове, а Запад јој држи главу!

Чуда је много и не престају да се дешавају. Можда би само интелектуални капацитет Војислава Шешеља успио да их све евидентира, попише и опише. Кад би се тога посла Шешељ латио, „Сабрана дјела црногорских чуда“ премашила би његов „Полицијски досије“ од четири хиљаде страна.

Једно од тих чуда именовано је ових дана у новинама насловом „Почиње битка за националне проценте“, друго је одсликано карикатуром ненадмашног Горана Шћекића, гдје мали становник Црне Горе пита ђеда, оца и мајку „Како се данас осјећамо?“ мислећи да ли смо данас Срби или Црногорци. Мали неће да ризикује, па пита шта је тог конкретног дана профитабилније бити. Па Црногорац, свакако! Јер Ватикан и Сорош не праве од Црногораца Србе, него од Срба Црногорце. А то некоме добро плаћају!

Земља мала, а чуда превише, ко је кадар да их све попише? Али ћемо поменути нека, све остало паметнијег чека!

Живимо у земљи
Која се државом зове,
Што старе темеље руши,
А гради туђе и нове!
У земљи ђе је барут горио
И више никад неће!
Ђе се Давид с Голијатом борио,
А сад „њихове лијепе“
Ниче „ново цвјеће“!
У земљи, што Црна некад бјеше,
А сад брекће од зора!
Ђе нам језик СРПСКИ преотеше,
Па се пећински учити мора!
У земљи ђе крст гурају
Да криж поставе,
Ђе раде што не знају
И ђе Његоша не славе!
Ђе усташину химну кафана поје,
Ђе се људи не стиде
И Бога не боје!
Ђе тамјан Ватикана
Пуше преко мора,…
У земљи што је
Све гора и Гора!…

Кажу да Његош није био Србин, но се у свом големом незнању тако писао. Штета што се ови мудраци нијесу били тада родили, па да му кажу и ко је, и чеговић је?! Кажу да Његоша треба опрати од национализма, јер је због те велике љубави према свом народу био геноцидан?! Кажу да нам језик није Српски, како се вјековима звао, него хегемонистичке Србије, иако се родио овде код нас, а не у земљи Србији! Кажу да нам Црква није Српска?!… Остаде ли под овим обојком неба, под којим се некад родила прва Српска држава, ишта српско? Осим страдања вјечног! Зна ли неко комад земље на Планети, осим Црне Горе, на коме национална припадност није природно стање ствари, нешто што се рођењем наслеђује, него је, ето, ствар осјећања, или пак, резултат разних репресивних механизама и платежних средстава владајућег режима?! Постоји ли здравомислеће људско биће које може схватити, да попис становништва једне, макар и квази државе, није ствар само статистике и пуко попуњавање пописног картона, него ствар жестоке агитације, уцјена, притисака, пријетњи, лажних обећања, подмићивања, премлаћивања,… Циљна група ове „демократске“ агресије на људски ментални склоп су Срби. Били би, уз њих, још и Роми, али су они, на прошлом попису, уписани у браћу рођену!

Све чудо за чудом, сустижу се и престижу! Толико их је да им се више нико и не чуди! Зачудили би се да се деси нешто нормално и природно! Дотле смо догурали?! „А Бог ко Бог, само ћути и гледа“. И народ у невјерици ћути. И крсти се! Докле, не знамо!

Мукотрпно је то прављење идентитета, разумије се! Поготово кад је он у кризи дубокој, као што је овај, који ниче под управитељством масонско-ватиканских конструктора новог светског поретка. Мучно је због близине доказа који их дрско подсјећају да они нијесу то, зашто су плаћени, него нешто сасвим друго. Јер, још живе свједоци, (шта ће, не могу живи у земљу), који знају да су им блиски преци, били Срби; постоје ђачка свједочанства у којима пише Србин, језик Српски, Српска историја; постоји Устав ђедове им државе, у коме је Српски, и народ, и језик, и историја; постоје војне књижице Краљевине Југославије, ђедова им рођених, у којима пише: по народности Србин; стоје надгробни споменици, и до скоро сви на ћирилици! Од скоро се може, додуше ријетко видјети, (и то код оних „модернијих“ породица), и на латиници. А латиница им стоји „ко магарцу седло“!

Не треба бити препаметан да би се закључило да су ову државу направили српски непријатељи са Запада, и да њоме управљају протектори. Не зову се баш „високим представницима“, али су сигурно „високи“! Бар по номе колико високо мрзе Србе. Дакле, окупирани смо, а у окупираној земљи све полуге власти су поданичке. Имајући у виду да је последња Црна Гора прављена на темељима србомржње и фалсификата, поданичка власт ће, без сумње, под притиском својих западних газда учинити све да је национално, језички и вјерски изобличи! Додајући томе велику обострану љубав између папе и наших дуговладајућих, сигурно је да ће се папољупци потрудити да удовоље ватиканској, вјековима пламтећој жељи! А пламтећа жеља Ватикана је да овај простор расрби и покатоличи! Стога ће власт пред попис појачати притисак на Србе, како би их присилила на одустајање од свог националног идентитета. Потрудиће се, дакле, да доврше започету асимилацију, јер „што се црним задоји ђаволом, обешта се њему довијека“!

Неке нове, назови цркве, нове историје, нови језици и људи, а све по наруџбини глобалистичких освајача, говоре нам да папино зло сјеме ниче Црном Гором. Нове „потурице“ ничу, а Његоша немамо!

Зато, Срби, ваше уписивање у пописни картон да сте Срби, да говорите Српским језиком и да сте вјерници Српске Православне Цркве, биће велика сметња на путу ка захукталом екуменизму! И потпуном затирању српских трагова на овом простору. Можда ће неко изгубити посао, али нико неће изгубити душу! И неће потомству у наслеђе оставити менталну болест, звану шизофренија. Наиме, наука је доказала да, цитираћу психолога светскога гласа, Српкињу Милу Алечковић – Николић: „Народ који прекида везу са историјом и традицијом својих предака, психички оболијева. Ми смо сада врло погодно тле за развијање шизофрених црта“. На жалост, ово није само празна теорија једне науке, зване психологија, него је и у пракси доказана крвавом прошлошћу Српскога народа. Сјетимо се само Јасеновца! Ко је она, и онолика звјерства, људском уму не замислива, могао учинити, него ментално болесна особа, бивши Србин, Анте Павелић!

На срећу, ово нијесу четрдесете године прошлога вијека у Српској Крајини. Никоме ни длака с главе фалити неће, ако на попису, остане оно што јесте. Стога, Срби, не насједајте на последњу режимску подвалу, да рубрике за нацију и вјеру оставите празне! Немојте мислити да они не знају ко су они, који се стиде, или их је страх, да упишу свој национални идентитет. Па они најбоље знају кога су деценијама застрашивали! Упишите да сте Срби, како потомству не би коријен сасјекли. Кад једном кренете на пут промјена, прво нације, па потом, неминовно, и вјере, никад се вратити нећете! То је пут без повратка! Мало је Кустурица! Сви остали ће, са поносом, уписати ко су и коме се Богу моле! Зашто би Срби морали вјечно бити расадник себи непријатељских нација?

Они Срби, који се боје одмазде режима због истрајавања на свом националном идентитету, могли би да се угледају на студенте Српског језика и студенте Историје са Филозофског факултета из Никшића. И студенти имају шта изгубити, али се уцијенити не дају! Они бране своје национално достојанство, и не „продају вјеру за вечеру“! Губе испитни рок, губе годину, губе стипендију, губе студентски дом и студентски кредит, губе позајмљене паре, којима плаћају неположене испите и изгубљене године,… Губи српска сиротиња, којима све ово много значи. Али одолијевају! Под притиском кривотвораца историје и традиције, и осведочених србомрзаца у лику неких њихових професора, (а није их мали број), падају на испитима зато што су Срби, зато што су „толико дрски“ па уписују Српски, зато што неће да изусте да у јужнословенске језике спада и тзв. црногорски, зато што пишу ћирилицом, зато што кажу да је Зета стара српска држава, зато што се жестоко супротставе професору историје који им постави испитно питање: „Кад је Србија окупирала Црну Гору?“,… Али, не предају се! Хвала вам, студенти, који на истини, и на сопствену штету, истрајавате! Хвала вам што чувате светиње које су нам преци у аманет оставили – Српски језик и ћирилицу! И што чувате напаћену историју најнапаћенијег народа на свијету! Ви уливате наду да у овој Земљи није све пропало, кад пропало све је! Част је бити са вама под кровом истог факултета и дијелити судбину „реметилачког српског фактора“!

Оно од чега ме душа посебно боли, јесу дешавања у Српској Православној Цркви. На жалост, или на срећу, али јесте за утјеху, нијесам једина. Но, Бог је велики, мисли Он на нас! Дао нам је два пута, па да бирамо. А док год човјек има могућност избора, слободан је! И „сам је ковач своје среће! И своје несреће“, како Дучић рече. Е, па, Срби, бирајте! Хоћете ли пречицом, преко Ниша, (после 2013.), право у Ватикан, да пољубите папину свету столицу, или преко Рашке и Призрена Христу Богу! Куд год да окренете, страдање вам предстоји! На првом путу ћете изгубити и нацију, и вјеру, и језик, и душу. А тијело ће вам остати да робовски туђину служи! Други пут је чврста вјера православна! То је пут којим су вас преци упутили, и на којем вас потомци чекају! И на којем ће вам душа спас наћи!

На сред Црне Горе су побијена два барјака. „Благо оном ко под прави стане, јер ће остати човјек“, рече скоро мудра глава. Али, не заборавите да је ово колијевка Немањића што одњиха Светог Саву, иако јој трули Запад клијештима држи главу!

Рекох, и душу спасих! Рекох, зато што већу одговорност осјећам према Богу, него пред људима!

Обратих се у другом лицу, као да ја нијесам међу Србима, јер се обратих онима који се још колебају између Бога и корита!

(Ауторка је предсједник Извршног одбора Српске радикалне странке у Црној Гори и потпредсједник Српског националног савјета а текст је саопштила на Округлом столу „Срби и попис становништва у Црној Гори 2011. године“ који се у организацији Српског националног савјета одржава 25. и 26. јануара у Подгорици)

http://www.srpskenovinecg.com/stav/8581-vidosava-ostojic

Advertisements
Kategorije:Uncategorized
  1. Nema komentara.
  1. No trackbacks yet.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: