Početak > Uncategorized > Andrija Mandić nastavlja da laže pred popis, izjednačio Srbe sa srpskom pravoslavnom crkvom, čime je pokazao da smatra da su Srbi samo vjerska grupa, nikakav narod (17. mart 2011)

Andrija Mandić nastavlja da laže pred popis, izjednačio Srbe sa srpskom pravoslavnom crkvom, čime je pokazao da smatra da su Srbi samo vjerska grupa, nikakav narod (17. mart 2011)

Mandić: Nasilna asimilacija

17. mart 2011.

17andrija_mandic_1 

Crnogorska vlast vodi agresivnu kampanju i vrši nasilnu asimilaciju pojedinih nacionalnih zajednica, posebno srpske, ocijenio je danas lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić. Preko medija, koje plaćaju svi građani Crne Gore, sprovodi se negativna kampanja usmjerena prema srpskom narodu, jeziku i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, i to emitovanjem čitavih serijala čiji je cilj nasilna promjena nacionalnog i jezičkog identiteta, kazao je Mandić u razgovoru sa direktorom za Balkan Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije Danijelom Fearnom javila je RTCG.

Mandić je, kako je saopštila ta stranka, poručio da će NOVA nastaviti da radi sve kako bi se spriječio pokušaj vlasti da se građanima uskrati pravo slobodnog izjašnjavanja na popisu.

Fearn je ocijenio dobrim što u Crnoj Gori postoji saglasnost svih relevantnih političkih subjekata oko njenog priključenja Evropskoj uniji.

Mandić je kazao da je nezadovoljan ispunjavanjem uslova koje je Evropska komisija postavila pred Crnu Goru, kako bi otpočeli pregovori o pristupanju.

Očekivalo se, kako je kazao, da će već biti preduzete konkretne radnje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Mandić je, kako je saopšteno, kazao da Crna Gora ima veliki problem, jer je jedina u Evropi u kojoj nije došlo do smjene vlasti na izborima, što za rezultat ima netransformisane i nelustrirane službe bezbjednosti, korumpirane nosioce važnih državnih i pravosudnih funkcija, kao i zarobljene medije, osnovane prije višepartijskog sistema.

Zato je, kako se navodi, neophodno da i Crna Gora pokaže evropsko lice i na izborima izabere novu, demokratsku vlast.

http://www.portalanalitika.me/drutvo/vijesti/22360-mandinasilna-asimilacija.html

NA SASTANKU SA ZVANIČNIKOM FORIN OFISA MANDIĆ SAOPŠTIO


Režim sprovodi agresivnu kampanju

 

Crna Gora ima veliki problem jer je jedina u Evropi u kojoj nije došlo do smjene vlasti na izborima, što za rezultat ima netransformisane i nelustrirane službe bezbjednosti, korumpirane nosioce važnih državnih i pravosudnih funkcija, kao i zarobljene medije, koji su osnovani prije višepartijskog sistema, ocijenio je juče Andrija Mandić, lider Nove u razgovoru sa Danijelom Fearnom, direktorom za Balkan u Ministarstvu za spoljne poslove Velike Britanije.
Fearn je, kako se navodi, kazao da je dobro da u Crnoj Gori postoji saglasnost svih relevantnih političkih subjekata oko priključenja EU.

M.V.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Periskop&clanak=272400&datum=2011-03-18

Advertisements
Kategorije:Uncategorized
  1. Nema komentara.
  1. No trackbacks yet.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: