Početak > Uncategorized > Tadić otvorio srpski konzulat u H. Novom, a kao čovjek koji je obučen u Srbiji da pretvara Crnogorce u Srbe doletio je na otvaranje i neizbježni (deklarisani) dušmanin crnogorskog naroda Amfilohije Radović! (16. mart 2011)

Tadić otvorio srpski konzulat u H. Novom, a kao čovjek koji je obučen u Srbiji da pretvara Crnogorce u Srbe doletio je na otvaranje i neizbježni (deklarisani) dušmanin crnogorskog naroda Amfilohije Radović! (16. mart 2011)

Tadić otvorio srpski konzulat u H. Novom, kao čovjek koji je obučen u Srbiji da pretvara Crnogorce u Srbe, doletio na otvaranje i neizbježni (deklarisani) dušmanin crnogorskog naroda Amfilohije Radović! Otvaranju srpskog konzulata prisustvovao je i čuveni posrbljivač Boke Kotorske Momo Krivkopaić koji priča da mu je predak lik iz basne –  Pavle Orlović, preciznije rečeno junak sa slike Uroša Predića! Tako je plemić i vitez Pavle Orlović direktno sa slike Uroša Predića došao u Cuce da čuva ovce i napravio je Moma Krivokapića!

Advertisements
Kategorije:Uncategorized
  1. Nema komentara.
  1. No trackbacks yet.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: