Početak > Uncategorized > Pred izbore i sad pred popis, uvijek se iscenira ugroženost Srba! NOVA koristi istu foru od prije 3 godine, računa „narod je stoka kratkog pamćenja“! (28. mart 2011)

Pred izbore i sad pred popis, uvijek se iscenira ugroženost Srba! NOVA koristi istu foru od prije 3 godine, računa „narod je stoka kratkog pamćenja“! (28. mart 2011)

PROSTORIJE NOVE SRPSKE DEMOKRATIJE U DANILOVGRADU NA METI VANDALA

Kamenjem na Srbe

Prostorije Nove srpske demokratije u Danilovgradu bile su na meti vandala u noći između petka i subote. Naime, zasad nepoznata lica kamenicama su razbila staklo na kancelariji Nove u Danilovgradu. Prostorije te stranke bile su i u prethodna četiri mjeseca na meti nepoznatih vandala.
Predstavnici Nove su u subotu podnijeli prijavu danilovgradskoj policiji, ali, kako kažu, ne očekuju da se počinioci pronađu i kazne, jer dosad iz policije nijesu dobili ni slovo o tome šta su preduzeli povodom njihovih ranijih zahtjeva. Potpredsjednik odbora Nove u Danilovgradu Predrag Pajović kaže da Bjelopavlići u istoriji nikada nijesu bili antisrpski raspoloženi, pa napad na njihove prostorije i na stranku srpskoga naroda veoma mučno doživljavaju.
– Nova je prepoznata kao stranka koja se na kulturan način bori za svoj program. Ovakvi događaji i vandalizmi prema našim prostorijama u Danilovgradu moraju da prestanu i policija mora konačno nekim pojedincima da stane na put i spriječi ih da uništavaju našu imovinu. Nijesmo htjeli ranije da o ovome javno govorimo, jer smo smatrali da je to djelo pojedinaca pod dejstvom alkohola, ali pošto smo sve češće na meti ne ostaje nam ništa drugo nego da zaključimo da napadi nijesu slučajni, da su organizovani i da rad naše stranke, iz potpuno nerazumljivih razloga, nekome u Danilovgradu smeta – zaključuje Pajović.

I.M.

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika=Politika&clanak=273730&datum=2011-03-28

A prije tri godine ista fora!

 

„Pobjeda“, Politika – Utorak, 18. mart 2008. godine
IZ SRPSKE LISTE SAOPŠTILI
Oštećeni Mandićevi bilbordi

Podgorica, 17. marta (MINA) – Srpska lista optužila je danas tajnu policiju da je odgovorna za koordinisanu akciju u kojoj su u desetak crnogorskih gradova oštećeni bilbordi predsjedničkog kandidata te koalicije Andrije Mandića.

U saopštenju Mandićevog izbornog štaba navodi se da je u nedostatku argumenata »režim ponovo pribjegao onome u čemu je najbolji – sili i zloupotrebi državnih resursa«.

»Tokom jučerašnjeg dana, u koordinisanoj akciji u desetak gradova Crne Gore oštećeni su bilbordi predsjedničkog kandidata SL. Činjenica da je svuda korišćena identična boja i isti metod «rada» govori o tome da je takvu akciju mogla da izvrši samo tajna policija», kaže se u saopštenju dostavljenom agenciji MINA.

Ocjenjuje se da »ni uz brojne manipulativne strategije kao što su naručena istraživanja, zakupljivanje svih mogućih termina na elektronskim medijima, što po ustaljenoj praksi neće plaćati, i otvaranje već više puta ranije otvaranih objekata, akcije režimskog kandidata izgleda ne stoje dobro«.

U SL smatraju da je, posjedujući podatke o stvarnom stanju i tendencijama u biračkom tijelu, »režim preduzeo akciju prljavog napada na najozbiljnijeg opozicionog kandidata«.

http://www.pobjeda.co.me/citanje.php?datum=2008-03-18&id=137532

Advertisements
Kategorije:Uncategorized

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: